Cum Comand ? 

Am încercat să facem simplu. Suntem in 2022, faptul ca exista o pagina "cum comand" pe un site ni se pare foarte ciudat.. daaar să recapitulăm : 

  1. Navighezi (sau surfezi cum se spunea in 1999) pe site (dacă citești acest text ești pe drumul cel bun)
  2. Îți alegi băutura ori din motorul de căutare. E o lupa sus. Dai click pe ea si scri acolo ce cauti. Ori navigand prin categorii. Ai găsit ceva care-ți face cu ochiul. Dai click pe “adaugă în coș” și selectezi cantitatea dorită. 1 2 3 ..10 sticle. Daca comanzi mai mult de 20...am vrea sa stim si noi unde e petrecerea.
  3. Alegi modalitatea de livrare (ridicare de la depozitul de pe Strada Buiacului nr 2, Mogosoaia) sau prin Fan Curier (durează cam două zile LUCRATOARE. Legale cum se spune. ) 
  4. Alegi modalitatea de plata - ramburs la curier sau cu cardul bancar online (sistemul de plata este integrat cu Banca Transilvania - datele cardului nu ajung la noi, deci risc de securitate 0) . 
  5. Vei primi un mail si sms de confirmare a comenzii . 
  6. Scoți paharele alea bune de cristal, le ștergi de praf și aștepți ca pe ghimpi. De la punctul 6 deja s-a pus in miscare un mecanism logistic menit să teleporteze licorile comandate din depozit în brațele curierului (dacă ai comandat cu livrare prin curier) . 

Dacă te grăbești sau ai drum prin Mogoșoaia, poți ridica produsele direct din depozitul nostru, la o oră după ce ai facut comanda online.  

Ne găsești pe Strada Buiacului nr. 2, Mogosoaia, Ilfov, Luni-Vineri intre 8.30 si 16.00 si Sâmbăta între 8.30 și 14.00

Un coleg va alege băutura comandată din depozit, o va ambala și o va preda curierului. 

Am ales niște ambalaje jmechere cool care să păstreze licoarea intactă până ajunge la tine. 

Simplu, nu  ?