Povestea noastra pe scurt

 

Frinks.ro este proiectul de online din 2022 al B&B SRL,  unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi in piata de carciumi, taverne, bodegi,  restaurante sau cluburi  din Romania. Facem asta din 1992 dupa cum o spune si numarul de inregistrare de la Registrul Comertului J29/2349/1992.

 

·       Distribuim bauturi sofisticate de 30 de ani.

·       Am livrat de atunci peste 1.235.420 sticle.

·       Cum s-ar spune …ne cam pricepem.

-----------

 

 

 

Produsele

Iti certificam ca toate produsele din Frinks sunt 100% originale.

Daca gasesti acelasi produs mult mai ieftin in alta parte ….

 

Urmare a anchetei (inclusiv in Romania) desfasurate de EUROPOL si OLAF (European Anti-Fraud Office) au fost  confiscate, doar in 2020, peste 1,7 milioane de litri de bere, vin și bauturi spirtoase contrafacute. Majoritatea vodca si vin, dar si 47.660 de litri de whisky.

Prin metoda diluarii, prin adaugarea de coloranti ....

Brr, cum ar fi sa bei un vin italian Montepulciano sau  niste whisky-uri irlandeze de brand facute intr-un garaj dintr-o oarecare tara din Asia? 

-----------

In industria asta de bauturi alcoolice online sunt adaosuri de 5-20%.

Cam pe aici suntem si noi.

Nu exista depozite si furnizori minune care au preturi mult mai mici. 

-----------

 

 

 

 

Oamenii de la Frinks

 

Firma mama are peste 120 oameni implicati si angajati.

Noi, astia mai mici de la Frinks, suntem mai putini.

Dar ne place la nebunie proiectul Frinks.

Platim echipe de degustatori profesionisti. 

Dar ne pricepem si noi. Fiecare cu bucatica lui: whiskey, vinuri rosii, spumantele .... 

------

Domnul din imaginea de mai jos a acceptat sa fie Brand Ambasador Frinks in mediul online.

Si suntem tare mandri de asta.

-----------

 

 

 

 

Povestea noastra pe lung (si scrisa mai amuzant)

Despre noi /Story 

De obicei oamenii care citesc “despre noi” sunt ori cetateni curiosi, ori lucreaza la autoritatile statului (sau concurenta)

Așa. 

Presupunem că faci parte din prima categorie si cauti niscaiva clues (vorba americanului) despre site-ul si compania care-ti va livra batura. Iti tremura mana sa dai click, sa bagi cardul pe un site care nu ai mai fost pana acum si iti e frica sa nu primești e-mailuri de la nigerieni care te anunta ca ai moștenit 1 catralion de dolari. Been there, done that. E minciuna, nu exista miliardul de dolari in Nigeria care are nevoie de tine sa il transferi. Oh, si inca o veste proasta : fetele de la pagina 5 din Libertatea de pe vremuri..well...nu sunt pasionate de calatorii. Sa revenim !

Deci : frinks.ro este aripa de retail a companiei B&B Com, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi in piata de carciumi, taverne, birturi,  bodegi,  restaurante sau cluburi  din Romania. Facem asta din 1992 deci...cum se spune... le avem cu bautura.  Cifrele vorbesc : am vandut de atunci  peste Unmiliondouasutetrezecisincidemiipatrusutedouazeci de sticle.

Alea iacta est (adică Zarurile au fost aruncate) . 

Ne-am hotarat in 2021 2022 sa nu mai vindem cu camionul ci cu sticla, către consumatorul final. In acest scop am construit acest site care ne-a scos peri albi. UX, UI, psd , mockup, photoshop, adobe XD, mailchimp, brief, debrief.... o gramada de cuvinte noi invatate în scurt timp. Apropos: programatorii sunt creaturi extrem de optimiste. Mai rau decat zugravii. Au asa un mers al lor, timpul curge altfel la ei. Sa nu mai zicem de faptul ca la ei totimpul merge ce nu merge la client. Replica standard : "Aaaaa, pai avea ...Chrome pe ...MacOS. D-aia nu...bine ca ati zis! Stai sa vezi : Jquery versiunea 17 in combinatie cu MacOS lion 21. E d-aia nu merge". FML. 

Adevărul e ca ne simțim mai in largul nostru cand vorbim despre Primitivo di Maduria, decantare, Wembley Gin, Gordon, Bumbu Rum Xo Rom, iar colegul Paul poate tine o prelegere de 5 ore despre diferenta dintre Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc. In timpul prelegerii mai bea din ele. Asta ajuta la prelegere. 

Speaking of which : încercăm sa ținem o balanta intre “ce se vinde” și ce am bea noi dacă in fiecare zi ar fi sărbătoare. Am facut un pariu cu noi înșine  că  oamenii vor atat clasicele Jack Daniel’s, J&B cât si chestiuni mai sofisticate ca Le Macchiole Bolgheri Rosso DOC, Mastrojanni Brunello di Montalcino Carassia Blanc de Blanc Brut Spumant,Balvenie Doublewood 12 Ani Whisky Scotch Single Malt

Avem stocuri suficiente din toate. Odata comandate le poti ridica din depozitul nostru de pe Strada Buiacului nr. 2, Mogosoaia sau poti sta in papuci (sau pe tocuri) acasa si sa astepti Fan Curier care le aduce la botul calului. Daca ai cal. Daca nu ai..le aduce la botul tau sau al pisicii. FanCurier da sms cand e aproape de tine. 

As they say: “personne n'est parfait” dar suntem in proces de invatare.De cand am lansat,  am avut doar doua opt comenzi gresite (din 10000) 12000. O colega a impachetat in colet Jack Daniel’s de 1L in loc de 0,70. Si Fan a spart o sticla pe drum.  Bine ca comandase omul 10. Se va mai intampla, vom repara greșeala prompt pentru ca vrem sa mai comanzi de la noi.

Acestea fiind spuse, presupunem ca ai venit pentru bautura, nu pentru romane (dar pentru ca veni vorba: iti recomandam “Dragoste In Vremea Holerei”  sau orice carte de Jose Saramago). Sus pe site am pus  lupă, click pe ea si cauta ce vrei sa bei. 


Dragă cititorule: speram ca te-am lamurit cat de cat si ca acest text “despre noi” va fi postat pe site in o forma apropiata de cea originală. Că s-a muncit la el si o sa vina cică Feedbackul (adica taie aia, scoate aia, unde e echipa, misiunea și viziunea,  o sa zica cineva ca e prea lung de parcă a fost olimpic la compuneri, dar asa-i cand ai ștampila de “bun de plată” pe factura creativilor inchipuiti, capeti deodată veleitati de copywriter) . 

Amin. Ps : sper ca cineva o sa verifice textul si sa pună sau NU diacritice. Incă nu ne-am lămurit dacă vrem CU sau făra. 

Aici punem câteva linkuri care sa momească vrednicul cititor sa exploreze categorii si sa comande bautura. De exemplu : Vinuri, Gin, Whiskey. Ajuta la SEO a zis expertul.