Creatorii își caracterizează Cabernet Sauvignon-ul ca fiind ”viguros, viril și robust”. Este obţinut 100% din struguri de soi, recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturarea are loc timp de 6 luni în barrique franțuzesc de stejar. Cucerește încă de la turnarea în pahar prin culoarea rubinie intensă, cu reflexe purpurii. Buchetul este bogat, dominat de cireșe negre cărora li se adaugă treptat tușe fine și suprinzătoare de condimente exotice. Gustul este plin, complex, cu note de fructe coapte, ciocolată, vanilie şi stafide. Taninii moi îi subliniază rotunjimea şi catifelarea până în postgustul de lungă durată, cu nuanţe de maturare. Temperatura recomandată pentru consum este de 18 -20 °С, ideal alături de brânzeturi cu mucegai sau muşchi de vită cu sos Gorgonzola. Pentru ca notele fructate ale vinului să rămână vii în degustare, nu se recomandă de către creatori asocierea cu ciocolata.