Un vin românesc în ediție limitată ce li se adresează admiratorilor de soiuri sofisticate. 3 soiuri se află în mariaj pentru crearea acestui vin: autohtona Fetească Neagră (25 %) , faimoasele soiuri Cabernet Sauvignon (55%) şi Merlot (20%) rezultatul fiind un vin fascinant, deosebit. Complexitatea și eleganța acestui Cuvee Roumanie sunt datorate și maturării în butoaie noi din lemn de stejar franţuzesc pe o perioadă de 14 luni, şi în sticlă timp de 21 de luni. Buchetul este bogat în note de fructe negre şi roşii, la care se adaugă accente de ciocolată neagră şi piper. Gustul este fructat și rafinat în plus de influenţe delicate de vanilie, devenind frumos echilibrat. Temperatura optimă de servire a licorii roșii violet, cu tente de rubin, este de 18-19°C. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, raţă, miel sau fazan.