Crama Ferdi Cuvée Paul Rezerva

Crama Ferdi Cuvée Paul Rezerva

0.75L / 14.8% / Vin Rosu / Cupaj / Romania

i
Anul de recolta poate varia

Cod produs: 1002481

159, 85 lei
In stoc
cu TVA
În medie, 1275 cunoscători comandă lunar din Frinks.

Ambalăm impecabil, livrare Fan Curier. Ajunge la tine 1-2 zile

Livrare 17 RON sau GRATUIT la comenzi de peste 200 RON.

Certificăm că acest produs este 100% original.
Distribuim băuturi sofisticate din 1992. Am livrat de atunci peste 1.235.420 sticle.

Drink Legendary

Florin Piersic Jr.

Online Brand Ambasador Frinks

Soi / Cupaj

Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon

Pahare

Bordeaux rosu



Crama Ferdi este o cramă de tip boutique – premium care oferă iubitorului de vin privilegiul de a degusta un vin lucrat exclusiv manual și în ediții foarte limitate. Sistemul de vinificație este unul de perspectivă îndelungată, având în vedere că vinurile roșii sunt maturate, de la 1 la 2 ani, în butoaie de stejar american, francez și românesc, reînnoite la fiecare 3 - 4 ani.\nVia se află în însorita regiune viticolă Dealu Mare, pe o suprafață de 3 hectare și are o vechime de 11 ani. Proprietarul cramei este și cel care face vinul, ghidându-se după deviza că vinul de calitate își are obârșia în vie, de unde începe și selecția strugurilor.\nVinurile Cramei Ferdi se disting prin naturalețe, consistență, aciditate și eleganță. Utilizarea metodei tradiționale de făcut vinul are ca rezultat o gamă de vinuri echilibrate și rafinate.

0.75L / 14.8% / Vin Rosu / Cupaj / Vinuri din Romania


Comanda acum Crama Ferdi Cuvée Paul Rezerva la pret special si in 24-48h il primesti!

Caracteristici

Tara: Romania Litraj: 0.75L Vol. Alcool: 14.80%
cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, de această dată în gama Rezerva, este un vin corpolent și special datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac acest vin memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni.