Cabernet Sauvignon Vintner's Reserve este un amestec de 92,5% Cabernet Sauvignon, 3% Cabernet Franc, 2% Malbec, 1,5% Petit Verdot și 1% Merlot, învechit 12 luni în 65% stejar francez și 35% stejar american (14% complet noi). Tehnici de vinificație artizanală, cum ar fi înmuierea la rece și macerarea extinsă au fost folosite pentru a spori și, simultan, a înmuia taninurile, a adânci culoarea și a intensifica aromele. Purpuriu-rubiniu profund, se deschide cu arome de lichior de coacăze, prune negre la grătar, afine, boabe de vanilie și condimente pentru plăcintă cu scântei de fructe roșii. Cu corp mediu spre plin, oferă o mare intensitate a aromei, un cadru granulat și aciditate suculentă pentru a ridica finalul lung. Este recomandată servirea la o temperatură de 18 grade Celsius alături de fripturi dîn carne roșie și lasagna.